Silan Logo Silan Suprême Silan Suprême
Uronite u povijest Silana od 1968.
1960

Borba protiv krutog suhog rublja

Bio je to slogan kojim se uspješni brend Silan prvi put pojavio. Suhoća i ukočenost prijetili su iz svakog grubog ili krutog artikla, sve dok to nije okončao Silan pružajući potrošačima iskustvo mekanog rublja uz Silan.

1970

Mirisno omekšavanje tkanina

Ljudi su brzo poslali svjesni da Silan čini rublje nevjerojatno mekanim. No, Silan je mogao postići i više od toga. Svojim „najljepšim mirisima na svijetu” ponudio je korisnicima njegu rublja koja je bila i mirisna.

1980

Cvjetna svježina

Započelo je doba inovacija. Na tržište su plasirana razvojna rješenja poput tkanina za sušilicu za rublje i novih verzija mirisa. Promjena u cjelokupnom izgledu Silana označila je brzi napredak.

1990

Iskustvo osjećaja ugode

Silan je za sva vremena utvrdio svoje mjesto kao „obiteljski omekšivač za rublje”, pružajući cijeloj obitelji osjećaj ugode zahvaljujući mekanom, mirisnom rublju. Neobične verzije mirisa i dalje su obogaćivale asortiman proizvoda.

2000

Osjetilno iskustvo

Osim klasičnih omekšivača za rublje Silan, žene novog milenija prepustile su se uzbudljivim mirisima omekšivača Silan Aromatherapy s esencijalnim uljima i izvanrednim glamurom asortimana proizvoda Silan koji su proizveli vodeći proizvođači parfema.

2009

Budi emocije

Inovacija među omekšivačima za dublje: Silan kristali. Dragocjeni mirisi koje su razvili proizvođači parfema da bi vaš svakodnevni život učinili očaravajućim. Zahvaljujući njihovoj strukturi imaju dugotrajan i senzualan miris koji budi emocije i divne uspomene.

2013

Osobni trenutak

Uživajte u dugotrajnom mirisnom iskustvu i osjećaju ugode koji pruža izvanredno mekana posteljina oprana Silanom. Ugodite si senzualnim mirisima omekšivača Silan „Aromatherapy” ili iskusite okrepljujuću, dugotrajnu svježinu linije Silan proizvoda „Fresh Scents” i „dryer freshness”.

Danas

Svijet mirisa

Silan vama i vašoj odjeći pruža „nešto više”. Dopustite nam da vas odvedemo u predivni mirisni svijet Silana. Doživite osobito duge mirise koji traju do 140 dana* uz omekšivače za rublje Silan!

*Nakon 140 dana čuvanja u ormaru. Efekt kapsula za svježinu.